Fortrydelsesret

FORTRYDELSESRET
DU HAR ALTID 14 DAGES FORTRYDELSESRET NÅR DU HANDLER PÅ WWW.SENGETOJ.DK. FORTRYDELSESRETTEN LØBER FRA DEN DAG HVOR DU HAR MODTAGET DIN VARE. JULEGAVER BYTTES FREM TIL DEN 31 JANUAR DET EFTERFØLGENDE ÅR. (DVS. LIDT OVER EN MÅNED EFTER JUL).
FORTRYDELSESRETTEN KAN KUN UDNYTTES HVIS VAREN TILBAGELEVERES I VÆSENTLIGT SAMME STAND OG MÆNGDE. FORTRYDELSESRETTEN BORTFALDER ALTSÅ, HVIS DU BRUGER VAREN PÅ EN MÅDE SOM HELT ÅBENBART FORRINGER VARENS SALGSVÆRDI VÆSENTLIGT.
NÅR FORTRYDELSESRETTEN UDNYTTES SKAL DU SELV BETALE PORTOEN FOR AT SENDE VAREN RETUR.
VAREN KAN SENDES TIL

SENGETOJ.DK APS
BLOKKEN 69
3460 BIRKERØD

DU KAN OGSÅ FORTRYDE VED AT NÆGTE AT MODTAGE VAREN PÅ POSTHUSET, ELLER AFLEVERE DEN PERSONLIGT PÅ OVENSTÅENDE ADRESSE´MOD FORUDGÅENDE AFTALE
NÅR DU FORTRYDER DIT KØB TILBAGEBETALES KØBESUMMEN NATURLIGVIS TIL DIG. DETTE GØRES VED EN OVERFØRSEL TIL DIN BANK KONTO, NÅR VI HAR FÅET VAREN RETUR OG KONTROLLERET AT DEN LEVER OP TIL REGLERNE FOR FORTRYDELSEN. DET ER DERFOR VIGTIGT AT VI FÅR OPLYST DIT REGISTRERINGSNUMMER OG KONTONUMMER.
DET ER IKKE ET KRAV, MEN EKSPEDITIONEN FREMMES, HVIS FYLDESTGØRENDE INFORMATIONER FØLGER PAKKEN - EKSEMPELVIS KOPI AF ORDREBEKRÆFTELSE, REGISTRERINGSNUMMER OG KONTONUMMER FOR BANKKONTO HVORTIL REFUSION KAN FOREGÅ, KOPI AF EVT. FORUDGÅENDE KORRESPONDANCE MV.

BEMÆRK – VI MODTAGER IKKE PAKKER SENDT PR. EFTERKRAV.

DET ER ALTID EN GOD IDÉ AT GEMME DEN ORIGINALE EMBALLAGE, INDTIL DU HAR FUNDET UD AF, OM DU VIL BEHOLDE DET KØBTE ELLER EJ. EMBALLAGEN KAN NEMLIG I NOGLE TILFÆLDE BETYDE AT VARENS SALGSVÆRDI FORRINGES OG DERMED KAN FORTRYDELSESRETTEN IKKE UDNYTTES.