INFO

 

Sengetoj.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

e-mærket er den danske mærkningsordning for tryg og etisk forsvarlig færden og handel på Internettet.


Det varetages af e-handelsfonden, en non-profit fond stiftet af Forbrugerrådet, Dansk Handel og Service, Finansrådet, HTS, Dansk Industri, HK, ITEK, Dansk-IT, ITK, IT-Brancheforeningen og FDIH.

e-handelsfonden har tildelt www.sengetoj.dk e-mærket, da hjemmesiden lever op til både lovgivningskrav og e-handelsfondens særlige krav om korrekt og etisk adfærd på nettet.

Når en hjemmeside er e-mærket, er du sikker på;

At betalingsløsningen er krypteret og sikkerhedsgodkendt
At du aldrig modtager SPAM
At du nemt kan få at vide hvad dine personoplysninger bliver brugt til
At du kun får nyhedsbreve eller elektronisk reklame, når du udtrykkeligt har sagt ja til dette
At du ved køb udtrykkeligt bliver gjort opmærksom på betingelserne for handlen
At fortrydelses- og reklamationsret fremgår af den elektroniske ordrebekræftelse
At du kan deltage i eventuelle konkurrencer uden at forpligte dig til andet (tilmelding til nyhedsbreve, accept af reklamer etc.)
At det tydeligt fremgår, hvilken virksomhed du handler med
At du ikke kan forudbetale med konto-til-konto, check eller giro (hvor du selv hæfter for det betalte beløb i tilfælde af, at varen ikke bliver leveret)

e-handelsfonden kontrollerer løbende de e-mærkede hjemmesider. Klik på følgende link: http://www.e-maerket.dk/sw146.asp?URL=www.sengetoj.dk for at verificere www.sengetoj.dk’s e-mærke.PRISGARANTI

Sengetøj.dk vil være din foretrukne forhandler af kvalitets sengetøj og dunprodukter. Vi har derfor prisgaranti på alle vores produkter.

For at gøre krav på din prisgaranti, som gælder op til 14 dage efter købet, skal du blot sende os et direkte link til varen på den hjemmeside, der tilbyder den præcis samme vare til en lavere pris. Derefter refunderer vi prisforskellen. Prisforskellen skal indeholde evt. gebyr og fragtomkostninger på den hjemmeside der måtte tilbyde varen billigere. Dvs. at hvis du har fået gratis fragt hos os, så skal evt. fragtomkostninger på købet i den anden netbutik medregnes.
Prisgarantien gælder dog ikke hvis der er tale om restvarer, ophørsudsalg eller specialtilbud i forbindelse med fødselsdag, jubilæum o.l.  


FRAGT
Vi sender fragtfrit ved køb over DKK 900,- Vi sender både med Post Danmark og GLS. Med Post Danmark koster det DKK 50,- at få tilsendt sin pakke til sin arbejdslads i Danmark og DKK 80,- at få tilsendt sin pakke med omdeling i Danmark. Med GLS koster det DKK 39,- at få tilsendt til en pakkeshop efter eget valg. Fragtbeløbet vil fremgå af din endelige ordre, som vises inden endelig godkendelse. Husk at angive i "Forsendelse" hvis varen skal leveres til andre steder end Danmark, da der er forskel i fragtbeløbet afhængig af destination.
Husk også at det er muligt, at afhente dine varer og dermed spare fragten.

GAVEINDPAKNING
Vi har gratis gaveindpakning! Du skal blot skrive "Ja tak" i feltet "Ønskes gaveindpakning?" når du har indtastet dine kundeoplysninger. Oplys venligst på bestillingen hvis de bestilte varer skal pakkes ind hver for sig. Kvitteringen bliver sendt særskilt til dig, hvis du ønsker at sende en gave til en anden. Det kræver blot at du skriver det som en note på bestillingen. Derudover skal du skrive leveringsadressen i "anden leveringsadresse" feltet efter du har indtastet kundeoplysningerne. Der er selvfølgelig også mulighed for at sende gaven direkte hjem til dig, så du kan medbringe den til modtageren. I det tilfælde bestiller du blot normalt.