Levering

Vi sender fragtfrit ved køb over DKK 900,- Vi sender både med Post Danmark og GLS. Med Post Danmark koster det DKK 50,- at få tilsendt sin pakke til sin arbejdslads i Danmark og DKK 80,- at få tilsendt sin pakke med omdeling i Danmark. Med GLS koster det DKK 39,- at få tilsendt til en pakkeshop af eget valg. Fragtbeløbet vil fremgå af din endelige ordre, som vises inden endelig godkendelse. Husk at angive i "Forsendelse" hvis varen skal leveres til andre steder end Danmark, da der er forskel i fragtbeløbet afhængig af destination.
Husk også at det er muligt, at afhente dine varer og dermed spare fragten.


På http://www.postdanmark.dk/index.jsp kan fragtpriser beregnes.

Sengetoj.dk sørger for levering med Post Danmark eller GLS (med mindre andet angives) til modtager på den dato, der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog, at Post Danmark og GLS overholder dag-til-dag levering, regn dog med at det kan tage op til 7 dage. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark eller GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Sengetoj.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark og GLS, med mindre andet følger af dansk rets ufravigelige regler. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender sengetoj.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

Ønskes flexlevering angives det i ordren. Sengetoj.dk er ikke ansvarlig for bortkomne pakker ved flexlevering.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. sengetoj.dk tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering, men regn med op til 7 dage. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.

Der leveres også til Grønland, Færøerne og udlandet, men det vil da tage længere tid med leveringen. Og der vil blive lagt ekstra på leveringen dvs. efter postvæsnets gældende takster.

Der er også mulighed for, at afhente varerne på vores lager i Birkerød og dermed spare fragten.
Bestilling og betaling skal foretages via hjemmesiden. Vi kontakter dig, når varerne er klar til afhentning. Varerne kan afhentes alle hverdage mellem 9-16. Fredag dog ml.9-15. Adressen er: Blokken 69, 3460 Birkerød.