Produktinformationer

Alle dyner og puder fra Ringsted Dun er produceret uden brug af sundhedsskadelige farvestoffer og kemikalier. Derfor var Ringsted Dun en af de første dynefabrikanter i verden, som blev certificerede efter den anerkendte Øko-Tex Standard 1000.

Hos Ringsted Dun bliver alle fjer og dun vasket, varmebehandlet og afstøvet. Resultatet er, at vores produkter altid er et sikkert valg, fordi alle allergifremkaldende bioorganismer er uskadeligegjort.

Sirius Dun er lavet ud fra filosofien, at mennesker ønsker forandring, når de køber naturfyldsdyner og -puder. Det er Sirius Duns ønske at bidrage til, at så mange som muligt får mulighed for at skabe nye, bedre og mere spændende rammer omkring deres liv. Vi tager udgangspunkt i det, som vi tror er generelt hele verden over: Ønsket om velvære.

Sirius Dun er moderne, individuelt og funktionelle gåsedunsdyner og -puder for de bevidste forbrugere. For dem som stiller krav til livet og omgivelserne, og som søger sig selv i tradition, harmoni og ægte værdier. Sirius Duns dyner og puder er med til at skabe rammerne om det gode liv.